ACORDUL PRIVIND MĂSURILE DE SALVGARDARE

Wagner Profi-garanţie (01.02.2009)

1. Cuantumul garanţiei

Toate Profi-aparate pentru aplicarea de vopsea Wagner (denumit în continuare "produse") sunt bine inspectate, verificate şi supuse control strict de calitate Departamentul Wagner. Wagner oferă garanţie extinsă utilizator exclusiv private sau profesionale care au achiziţionat produsul în organizației autorizate a Comerțului (denumit în continuare "client").

Cumpărătorului cererilor de răspundere pentru defecte în conformitate cu contractul de vânzare cu vânzătorul, precum şi drepturile legitime ale această garanţie nu poate fi îngrădit.

Oferim o garanţie într-o formă care la discretie aparate sau piese noastre înlocuite sau reparate. Costuri de material si timp de lucru ne angajăm. Produsele de înlocuire sau părţi trece în proprietatea noastră.

2. Garanţie şi înregistrare

Perioada de garanţie este 24 de luni, în timp ce utilizarea industrială sau sumele echivalente, în special, trecerea de munca sau in caz de închiriat-12 luni.

De acţionare pentru motoare pe benzina si aer, oferim garantie 12 luni, precum şi.

Garanţie începe de la data expedierii de dealer autorizat. Decisiv este dată de la primirea de cumpărare originală.
 

3. Punerea în aplicare 

În cazul în care în perioada de garanţie detectează defecte în unitatea de material, proces sau performanţa, cererile trebuie să fie prezentate imediat, dar nu mai târziu decât, în 2 săptămâni.

Accepta garantare creanţe dealer autorizat autorizat, care a plasat aparatul. Garantare creanţe pot fi, de asemenea, specificate în instrucţiuni manual customer service. Produsul trebuie trimis sau a adus, împreună cu primirea original de cumpărare, indicând data achiziţionării, denumirea produsului. Când suplimentară garanţie extinsă trebuie însoțită de un certificat de garanţie.

Costurilor, precum şi riscul de pierdere sau deteriorare a produsului pe drum spre sau din elementul care acceptă pretenţiile de garanţie sau de a trimite aparatul renovate, sunt suportate de catre client.

4. denegare privind GARAN\IA

Pretenţiile de garanţie nu poate fi acceptată 

--piesele supuse uzurii datorate utilizării sau alte uzura naturală, sau funcţionare defectuoasă a produsului, care sunt cauzate de utilizarea sau uzura naturală. În special, aceasta include cabluri, robinete, garnituri, pistoane, cilindri, duze, parte conductoare de coca miercuri, filtre, furtunuri, tampoane, rotoare, statoare, etc., 
–dispozitive de problema din cauza nerespectării operează instrucţiuni, utilizare necorespunzătoare sau inadecvat, instalarea incorectă sau punerea în funcţiune de cumpărător sau terţi, abuzul de aplicare, starea anormală mediul miercuri, materiale de acoperire nepotrivite, influenţe chimice, electrochimice sau electrice, condițiile de funcționare permisă, operaţie cu tensiune/frecvenţă greşit, suprasarcină sau tehnică necorespunzătoare serviciul sau întreţinere sau curăţare. 
-În cazul în care aparatul defecţiune cauzată de utilizarea de accesorii sau piese care nu sunt originale, piese de Wagner.--Pe produse că modificările sau completările. 
-În cazul în care aparatul defecţiune cauzată de utilizarea de accesorii sau piese care nu sunt originale, piese de Wagner.
--Pe produse care au incercat sa repare nu persoane autorizate. 
-Pentru produse cu nesemnificative abaterile de la parametrii dat, care, pentru relevanţă şi caracterul adecvat al unităţii de aplicare nu sunt relevante. 
-Pentru produsele care sunt parţial sau complet demontate.

5. ADDITIONAL CONDUCĂTOR
-În cazul în care aparatul defecţiune cauzată de utilizarea de accesorii sau piese care nu sunt originale, piese de Wagner.
Garanţie de mai sus se aplică numai la produsele care au fost achiziţionate în Australia de UE, CSI, la un dealer autorizat şi utilizate în țara respectivă. 
-Pentru produse cu nesemnificative abaterile de la parametrii dat, care, pentru relevanţă şi caracterul adecvat al unităţii de aplicare nu sunt relevante. 
În cazul în care testul arată că nu există nici un caz de garanţie, repararea se face în detrimentul cumpărătorului. 
În concluzie, regulamentele menționate anterior se reglementează raportul juridic cu SUA. Alte creanţe, în special pentru daune și pierderi de orice fel care decurg din produsului sau utilizarea acestuia, sunt excluse din produs responsabilitate actul în afara zonei de aplicare a acesteia. 
Cererilor de defecte la dealerii nu sunt afectate. 
Pe o astfel de garanţie trebuie să aibă efectul de Legea germană.

 

Otto Lilienthal Strasse 18 
88677 Markdorf